Telefon Crna Gora: +382 (0)67.669.551
Telefon BiH: +387 (0)66.987.000
radno vreme on-line shop-a: od 08:00h do 19:00h

Avionaut Glider EXPEDITION 9-25kg

Kod:

Dodaj u korpu 260,00 KM
Avionaut Glider EXPEDITION 9-25kgAvionaut Glider EXPEDITION 9-25kgAvionaut Glider EXPEDITION 9-25kgAvionaut Glider EXPEDITION 9-25kgAvionaut Glider EXPEDITION 9-25kgAvionaut Glider EXPEDITION 9-25kgAvionaut Glider EXPEDITION 9-25kg
  • Opis
  • Galerija
  • Video

AVIONAUT GLIDER

Avionaut sjedišta su napravljena u saradnji sa dizajnerima sa iskustvom u vazduhoplovnoj industriji. Cilj je bio stvaranje apsolutno sigurnih sjedišta za automobile za djecu. Auto sjedišta za djecu Avionaut su ergonomska i rastu sa Vašim djetetom kako bi najbolje odgovarali njihovim potrebama. Proizvedeni su u EU gde se vrši potpuna kontrola nad performansama i korišćenim materijalima. Avionaut Glider raste sa Vašom bebom kako bi se osigurala maksimalna udobnost i sigurnost.

Ugao naginjanja podesiv u 6 položaja. Avionaut Glider ima vjerovatno najbolje postavljeno „spavanje“ sjedišta na tržištu u svojoj klasi težine. Dobar položaj naginjanja djetetovog položaja pozitivno utiče na bezbjednost djeteta tako da glava prirodno pada prema naslonu za glavu. U ne-nagnutnim sjedištima, glava prirodno pada naprijed dok putuje, što predstavlja ozbiljnu pretnju za kičmu djeteta.

EPP nasloni za glavu od polipropilenske pjene odlikuje visok kapacitet apsorpcije energije niske gustine čiji materijal za glavu odlikuje dobra otpornost na statičke i dinamičke napone.

Zadnji džep u kome se nalazi instrukcija omogućava da nam upuststvo uvijek bude pri ruci. Tako nećemo imati problema da promjenimo položaj ili visinu sjedišta u našem automobilu ukoliko nismo sigurni u način na koji je to potrebno uraditi.

Sva Avionaut sjedišta za djecu imaju mogućnost zatezanja pojaseva automobila čime se smanjuje vjerovatnoća loše postavljenog sjedišta.

Jednostavna montaža sjedišta pomoću sigurnosnih pojaseva zahvaljujući inovativnom vođenju automobilskog pojasa. Uputstvo na gornjim krilima sjedišta pomaže pri montaži. Ukoliko je potrebno, uvek možemo koristiti uputstva koja se nalaze u zadnjem dijelu sjedišta.

Bočna krila gornjeg sjedišta odlikuju se njihovom veličinom tako da je glava djeteta dodatno zaštićena u bočnom udaru.

Naslon za glavu sa podesivim trakama u 9 koraka.
-bez visine sa maksimalnim naslonom za glavu 630 mm
-visoka visina 210 mm

Unutrašnje dimenzije sjedišta:
-Dužina sjedišta 330 mm
-Širina sjedišta: 320 mm

Spoljne dimenzije sjedišta:
- Maksimalna visina školjke (sa uvučenim naslonom za glavu) 735 mm
- Viša visina 660 mm
- Dimenzije osnovne širine 420 mm, dužina 470 mm

Mehanizmi za blokadu kaiševa.

Zaključavanje pojasa na samom sjedištu je podesivo u 2 položaja u zavisnosti od rasta bebe.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.