Telefon Crna Gora: +382 (0)67.669.551
Telefon BiH: +387 (0)66.987.000
radno vreme on-line shop-a: od 08:00h do 19:00h

Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1

Kod:

Dodaj u korpu 860,00 KM

Možete pogledati i:
Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 2u1

Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1
  • Opis
  • Galerija

Bebetto Vulcano kolica za bebe su preporuka za sve one koji traže univerzalna kolica koja karakterišu lagana aluminijumska konstrukcija i atraktivan dizajn.Kolevka dečijih kolica je napravljena od ojačane plastike što doprinosi izdržljivosti i lakom održavanju.Plastično dno kolevke ima sistem za spoljašnje podešavanje nagiba ležišta i dodatnu ventilaciju koja omogućava slobodno kruženje vazduha unutar kolevke. Unutrašnjost kolevke bebi kolica je obložena mekanim materijalom prijatnim na dodir koji će pružiti udobnost detetu.

Pored kolevke za bebu, set kolica za bebe podrazumeva i sportsko sedište koje možete rotirati u oba smera. Podesivi naslon za nogice obložen eko kožom veoma je jednostavan za održavanje.Sportsko sedište pruža mogućnost menjanja položaja, poseduje sigurnosne pojaseve u pet tačaka vezivanja kao i graničnik koji pruža stabilnu podršku detetu tokom vožnje.

Dečije auto sedište je atestirano i standardizovano što pruža garanciju za svu neophodnu bezbednost bebe. Obloženo je mekanim materijalom kako bi bilo što udobnije najmlađem putniku.

Sistem za sklapanje rama kolica za bebu je vrlo jednostavan. Odlične karakteristike točkova na naduvavanje, amortizeri sa mogućnošću podešavanja tvrdoće, inovativni SAS sistem i DMS sistem za memorisanje položaja točkova nakon odvajanja od zemlje samo su neke od mnogih prednosti koje pruža ovaj atraktivni model kolica za bebe.

Specifikacija:

- inovativna lagana aluminijumska konstrukcija;
- amortizeri sa mogućnošću podešenja tvrdoće amortizacije;
- inovativni sistem sklapanja rama kolica;
- centralna kočnica za oba zadnja točka;
- prednji točkovi sa ugrađenim sistemima SAS i DMS;
- prednji točkovi koji se mogu blokirati za ravnu vožnju;
- mogućnost regulacije visine ležišta u kolevci;
- kolevka ima mogućnost ljuljuškanja na ravnoj površini;
- ručka za vožnju i zaštitna prečka za bebu od kvalitetne eko kože;
- mogućnost podešavanja visine ručke;
- praktična ručka za prenošenje kolevke;
- kolevka sa PVC dnom; - mogućnost okretanja sportskog dela u oba smera;
- regulisanje naslona sportskog dela u 3 položaja;
- mogućnost podešavanja naslona sportskog dela;
- sportski deo namenjen deci starosti od 6 meseci;
- podešavanje oslonca za noge kod sportskog dela;
- sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja sa mogućnošću regulacije visine;
- sigurnosna prečka može se otkopčati po potrebi samo sa jedne strane;
- tkanine koje štite od štetnih UV zračenja;

Set 3u1 kolica za bebe uključuje:

- aluminijumski ram sa točkovima na naduvavanje;
- sportsko sedište;
- kolevka za bebu;
- dečije auto sedište;
- mamina torba koja se može montirati na kolica;
- otvorena korpa na ramu za shopping;
- držač za čaše ili flašice;
- mrežica za zaštitu od insekata;
- kišna kabanica;

Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1Bebetto Vulcano kolica za bebe, set 3u1

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.