Telefon Crna Gora: +382 (0)67.669.551
Telefon BiH: +387 (0)66.987.000
radno vreme on-line shop-a: od 08:00h do 19:00h

Kinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/white

Kod:

Dodaj u korpu 230,00 KM
  • Opis
  • Galerija

Drvena stolica za ljuljanje FINIO veoma je udobna i prilagođava se prirodnom kretanju vašeg deteta.

FINIO stolica za ljuljanje predviđena je za korišćenje od rođenja deteta i ima visok kapacitet opterećenja.

Ova multifunkcionalna stolica za ljuljanje može biti i ležaljka za bebu, a kasnije i stolica za ljuljanje za starije dete.

Mekani plišani materijali učiniće da vašoj bebi bude udobno tokom boravka u njoj. Održavanje je veoma jednostavno, navlaku možete prati u mašini na 30 stepeni.

Podesivi sigurnosni pojasevi u tri tačke vezivanja ojačani su udobnim ramenim jastučićima.

Bočne stranice stolice za ljuljanje FINIO presvučene su mekanim materijalom kako bi bebu zaštitili od kontakta sa metalnom konstrukcijom.

Pretvaranje ljuljaške u ležaljku traje samo nekoliko sekundi. Mogućnost ljuljanja možete blokirati kako biste dobili stabilnu stolicu/ležaljku.

Drveni nogice/klizači napravljeni su od izdržljivog drveta bukve koji se veoma jednostavno mogu podesiti kako biste dobili stolicu za ljuljanje za starije dete.

 

Predviđena za korišćenje 0+

Težina proizvoda: 3,5 kg

Širna: 47 cm

Dužina: 73 cm

Visina u ležećem položaju: 46 cm

Visina u polu ležečem položaju: 54 cm

Kinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO black/white

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.