Telefon Crna Gora: +382 (0)67.669.551
Telefon BiH: +387 (0)66.987.000
radno vreme on-line shop-a: od 08:00h do 19:00h

Kinderkraft stolica za ljuljanje FINIO white

Kod:

Dodaj u korpu 230,00 KM
  • Opis
  • Galerija

Drvena stolica za ljuljanje FINIO veoma je udobna i prilagođava se prirodnom kretanju vašeg deteta.

FINIO stolica za ljuljanje predviđena je za korišćenje od rođenja deteta i ima visok kapacitet opterećenja.

Ova multifunkcionalna stolica za ljuljanje može biti i ležaljka za bebu, a kasnije i stolica za ljuljanje za starije dete.

Mekani plišani materijali učiniće da vašoj bebi bude udobno tokom boravka u njoj. Održavanje je veoma jednostavno, navlaku možete prati u mašini na 30 stepeni.

Podesivi sigurnosni pojasevi u tri tačke vezivanja ojačani su udobnim ramenim jastučićima.

Bočne stranice stolice za ljuljanje FINIO presvučene su mekanim materijalom kako bi bebu zaštitili od kontakta sa metalnom konstrukcijom.

Pretvaranje ljuljaške u ležaljku traje samo nekoliko sekundi. Mogućnost ljuljanja možete blokirati kako biste dobili stabilnu stolicu/ležaljku.

Drveni nogice/klizači napravljeni su od izdržljivog drveta bukve koji se veoma jednostavno mogu podesiti kako biste dobili stolicu za ljuljanje za starije dete.

 

Predviđena za korišćenje 0+

Težina proizvoda: 3,5 kg

Širna: 47 cm

Dužina: 73 cm

Visina u ležećem položaju: 46 cm

Visina u polu ležečem položaju: 54 cm

Kinderkraft stolica za ljuljanje FINIO whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO whiteKinderkraft stolica za ljuljanje FINIO white

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.