Telefon Crna Gora: +382 (0)67.669.551
Telefon BiH: +387 (0)66.987.000
radno vreme on-line shop-a: od 08:00h do 19:00h

"NOVA" 5u1 krevetac za bebe

Kod:

Dodaj u korpu 540,00 KM

Oblast: Kreveci za bebe

  • Opis
  • Galerija

Višenamjenski krevetac za bebe 5u1 "NOVA" je mnogo više od standardnih "3u1 krevetaca". Napravljen sa ciljem da štedi prostor i novac svim roditeljima koji razmišljaju koji krevetac za bebu da kupe!

Krevetac "NOVA" jedan od najpraktičnijih 5u1 krevetaca koji zadovoljava potrebe djeteta od prvih dana života pa sve do perioda školovanja djeteta (djete do 12.godine ili 60 kg težine).

Višenamjenski dječiji krevetac 5u1 može se transformisati u petodjelni set, može služiti kao:

  1. - Krevetac za bebu
  2. - Komoda za odlaganje stvari
  3. - Krevet za djecu uzrasta do 12 god. (uklanjanjem kreveca za bebu i komode)
  4. - Dodatni krevet (izvlačenjem velike fioke, uz postavljanje dušeka odgovarajućih dimenzija dobijate dodatni krevet)
  5. - Sto za djecu (transformacijom kreveca za bebu, jednostavnim okretanjem položaja dobijate jednostavan i funkcionalan radni sto za vaše djete)

 

Krevetac "NOVA" 5u1 je najprije udobna bebi kolevka - krevetac sa pultom za presvlačenje koju možete nježno ljuljati i tako uspavljivati vašu bebu. Mehanizam za ljuljanje, postavljanjem odgovarajuceg dodatka može vrlo lako da se fiksira.

Pult za presvlačenje ima fioke koje su i više nego pogodne za odlaganje pelena, garderobe i sredstava za njegu bebe. Položaj dušeka je podignut na najviši nivo kako bi se sa što manje napora, bez pretjeranog savijanja, beba spustila u koljevku i tako mami olakšala briga oko nje.

U uzrastu od 2. do 4. godine, jednostavnim rasklapanjem i skidanjem dijelova, krevetac postaje lijep i udoban krevetić sa korisnom komodom koji će vaše djete obožavati.

Krevetac 5u1 ima dugačku fioku koju mozete pretvoriti u dodatni krevet postavljanjem dušeka odgovarajucih dimenzija.

Čim djete preraste krevet, jednostavnim rasklapanjem krevetac postaje radni sto sa dodatnom komodom koji će vaše djete dugo koristiti.

Dimenzije artikla: 184x90 cm
Dimenzije kreveca: 80x130 cm
Dimenzije poslje uklanjanja komode: 80x180 cm

Materijal: Iverica 18 mm, plastične ručke
Predviđeno za uzrast od 0-12 godina ili od 0-60 kg
Održavanje vlažnom krpom bez korišćenja abrazivnih sredstava.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.