Telefon Crna Gora: +382 (0)67.669.551
Telefon BiH: +387 (0)66.987.000
radno vreme on-line shop-a: od 08:00h do 19:00h

O nama

Baby shop d.o.o. sa sjedištem u Beogradu je glavni uvoznik i distributer svijetskih brendova Bebetto, Tako, Bexa, Kunert, Avionaut i Belis.

U našoj ponudi se nalaze kolica za bebe, dječija auto sjedišta, kreveti za djecu, kreveci za bebe, podloge za presvlačenje, sanke za djecu, posteljine za krevece i krevete.

Drago nam je što možemo ponuditi izuzetan asortiman kolica za bebe u setovima 2u1 i 3u1 koja će služiti Vašoj bebi od rođenja pa sve do 3,5 godine starosti.

Bezbjednost Vaše dijece, dugotrajnost proizvoda, njihova funkcionalnost kao i izvanredan dizajn su osnovni principi koje naša firma slijedi pri ponudi proizvoda iz našeg bogatog asortimana.
Naša je namjera da se u svijesti potrošača pozicioniramo kao specijalizovana prodavnica sa najvećom ponudom dječije opreme na jednom mijestu.
Mi pažljivo biramo brendove koje uvozimo. Naša usluga i odnos prema kupcima su srazmjerni kvalitetu proizvoda.

Posjetite nas u nekoj od naših prodavnica gdje će Vam prijatno osoblje pomoći pri izboru kolica za bebe kako biste se i Vi uvjerili zašto su naša kolica najbolja!

VELEPRODAJA

Baby shop d.o.o. se bavi veleprodajom i distribucijom kreveta za djecu, krevetaca za bebe, kolica za bebe i dječijih auto sjedišta poznatih brendova Bebetto, Tako, Bexa, Kunert i Avionaut.

Posebna pažnja usmjerena je na izuzetan kvalitet i raznovrsnu ponudu koja prati potrebe svih onih kojima su očekivanja u pogledu kvaliteta visoka. Naša bogata ponuda modela i dezena ispuniće očekivanja i najzahtjevnijih kupaca.

Naša firma je obezbjedila posebne uslove saradnje za sve one koji žele da naše proizvode uvrste u svoj asortiman.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju posaljite nam upit na e-mail adresu vp@kolicazabebe.rs ili nas kontaktirajte na broj telefona +381 64 644 97 54.